Založ si blog

Manipulačný stroj

Dobrý deň, dnes by som sa vám rád prihovoril o tom, čo už sa naozaj nedá prehliadať. Nejde tu ani tak o to, čo, kto, kde si nakradne, ale skôr akým spôsobom. Politici v koalícií absolútne stratili zábrany a to nie ako napríklad v Českej republike, kde tiež sem tam vypláva na povrch nejaká kauza, ale u nás každý jeden deň. Ľudia sa bezmocne prizerajú, vrchnosť je stále bohatšia a tí obyčajní ľudia sú stále chudobnejší. Ja sa pýtam … Toto je úlohou že vraj „sociálnej vlády“ ? Kedy začneme kriticky rozmýšľať ? Slovák absolútne nevyhodnocuje informácie z viacerých zdrojov. Treba si uvedomiť, že dnes každé či už printové, televízne alebo akékoľvek médium je viac menej v súkromných rukách, manipulované ľudmi, ktorí majú záujem ovládať masy, aby si tým zabezpečili ešte väčšie bohatstvo. Toto sme chceli ? Bol som na diskusii s p. Sulíkom a p. Remišovou a keď prišla otázka na publikum, kto už sa stretol s korupciou, tí ľudia sa báli zdvihnúť ruky !!! Vieme, že to tu existuje, že to tu je, ale tento štát nás naučil držať hubu s prepáčením. Dnes sa to na SMER valí už z každej strany a Fico nemá ani kúsok sebareflexie a vystúpi na tlačovej konferencii s tým, že začína bojovať proti korupcii a ľudia sa mu môžu ozvať. Bohužiaľ tá babka alebo ten dedko pri tom televízore to zase zhodnotia ako super krok, je bližšie k ľudom. Viete, ono to už je u nás všetko vlastne taká tragikomédia. Ľudia sú podvedome manipulovaní a čo všetko sa napáchalo sa zistí až po nástupe nových ľudí do vlády. Hrable budú vždy hrabať k sebe. Avšak na Slovensku nikto nedáva absolútne žiadny dôraz na morálny kredit daných ľudí. Jednoducho už je toho naozaj veľa, už sa to nedá prehliadať. Máme predsedu NR SR, ktorému sa pletie jazyk a rozpráva piate cez deviate, absolútne od veci a stále sa mu zvyšujú preferencie. Máme rôznych obyvateľov zo Súmračnej, ktorí balia peniaze do alobalu, máme červenú stranu, kde v spise Gorila je viac menej dokázané, ako jeden z predstaviteľov tejto strany sa schádzal v byte, kde pil kolu s človekom veľmi vplyvnej finančnej skupiny. Treba s týmto niečo robiť ľudia, keď už nezmeníte názor, aspoň sa zamyslite nad týmito vecami … Či vychádza z niektorej inej krajiny viac káuz ako od nás, či už toho naozaj nie je priveľa a či chceme žiť pod taktovkou bývalých príslušníkov KSČ aj naďalej. Ako hovorí p. Paška – na našu krajinu sa to mimoriadne hodí „Vyhraj voľby a môžeš všetko“. Držím palce všetkým mladým ľudom, ktorí ešte nezutekali niekde do zahraničia, ale zostali tu a bojujú za svoje práva a slobodu. My ten boj vyhráme, pretože ako sa vraví – Hlas ľudu, hlas Boží … Hlavne sa nebojte prehovoriť a povedať si svoj názor.

Čím si Európa získala takú veľkú pozornosť radikálov ? ? ?

29.11.2015

Dobrý deň, moje meno je Juraj Glonek a pridávam sem jeden blog ohľadom vecí, ktoré sa udiali v poslednom období a čo s čím ma súvis. Všade teraz vidím, ako všetci nadávajú na migrantov, že to je všetko kvôli nim a podobne. Čiže nenávisť sa stále zvyšuje a vidina mieru sa nám týmto ešte viac vzďaľuje. Vidím statusy na facebooku od mojich priateľov, že toto ste [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

jurajglonek

Na tejto stránke budem uverejňovať moje pohľady na dané témy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3385x
Priemerná čítanosť článkov: 1693x

Autor blogu

Kategórie